Preturi rame ochelari

Preturi rame ochelari

Preturi rame ochelariExista mai multe preturi rame ochelari in functie de tipul ramei.

Iti amintesti cand erai copil si tot ce ai vrut era sa purtati ochelari? Chiar ai mers atat de departe incat sa purtati ochelari falsi. Apoi ai inaintat in varsta si ai nevoie de ochelari. Dintr-o data nu mai sunt la fel de buni ochelarii si purtandu-i e ca si cum v-ai infasura intr-un con de umbra, care impiedica viata sociala. Deja abordati lentilele de contact pentru a scapa de acest lucru.

Cum alegem ochelarii. preturi rame ochelari.

Acum sunteti un adult si desi va iubiti inca lentilele de contact pentru  acestea pot fi, de asemenea, o bataie suplimentara de cap si ati inceput sa vedeti ochelarii ca doar un alt accesoriu. Trucul este acum gasirea ramelor potrivite. Intr-o lume ideala, ati avea zeci de perechi in diferite culori, forme si stiluri care sa se potriveasca cu dispozitia si stilul tau mereu in schimbare, dar, in realitate, ochelarii pot fi scumpi si, de cele mai multe ori, esti limitat la doar una sau doua perechi, asa ca doriti sa va asigurati ca cei pe care ii cumparati sunt cei mai buni.

Alegeti ochelarii dupa instructiunile de mai jos:

  1. Contrast - "Forma ramelor dvs. ar trebui sa contrasteze cu forma fetei dvs., deci daca aveti o fata rotunda, doriti sa probati mai multi ochelari unghiulari si daca aveti mai multe trasaturi unghiulare va trebui sa le inmuiati cu forme mai curbe".
  1. Proportia - "In general, doriti ca ramele dvs. sa fie proportionale cu restul fetei dvs. Este diferit cand faceti cumparaturi pentru ochelari de soare, care tind sa fie mai mari pentru o acoperire mai mare, dar ceea ce arata bine ca o ochelari de soare nu este neaparat sa arate bine in optica. "
  1. Culoare - Alegeti o culoare care complimenteaza caracteristicile dvs. Negrul este intotdeauna bun pentru evidentierea ochilor dvs. Ochelarii care contracareaza tonul fetei si parului se vor evidentia mai mult, dar depinde de cat de mult vreti sa iasa ochelarii in evidenta.

In functie de forma fetei sunt mai multe tipuri de rame ce pot fi alese:

Fata in forma de inima – Ochelarii aviator sunt cei mai buni in acest sens.

Aviatorii sunt buni pentru echilibrarea unei frunti mai largi, cu o linie mai restransa a pometilor si cu o barba mai ascutita, din cauza modului in care acestia se latesc in partea de jos.

Fetele inguste se potrivesc cu ramele mai inalte si elementele decorative.

Incercati cadre mai inalte, cu mai multe suprafete circulare, care vor ocupa mai mult spatiu pe fata si va ajuta sa va echilibrati caracteristicile mai bine decat cadrele ovale sau dreptunghiulare. De asemenea, uitati-va la ochelari cu brate mai groase sau detalii decorative la tample, deoarece vor atrage atentia asupra laturilor fetei dvs. si o vor face sa para mai larga.

Fete rotunde se potrivesc cu cadrele dreptunghiulare si puntile contrastante.

Ramele unghiulare, rectangulare ajuta la alungirea fetei si cadrele contrastante fac ochii sa priveasca mai departe.