Consultatii ochelari

Consultatii ochelari

Consultatii oftalmologice, prescriptii ochelariDaca sunt disponibili, ochelarii anteriori sunt evaluati si discutati. Acest lucru este foarte util pentru definirea tipului de design de lentile pe care l-ati purtat. Ce ti-a placut la ei? Ce nu ti-a placut? In acest fel, putem elimina negativul si putem recrea sau imbunatati pozitivul. Orice prescriptie trecuta pe care o puteti oferi ne va ajuta sa definim orice tipar sau anomalie in istoricul prescriptiei.

Va recomandam sa optati pentru consultatii ochelari ori de cate ori simtiti nevoia.

De ce avem nevoie de consultatii ochelari?

Ce vrei de la lentilele tale? Vor fi pentru citire, conducere, calculator sau sport? In aer liber, interior sau ambele? Aveti nevoie ca ele sa aiba o greutate redusa? Durabilitate? Obiective de baza sau de elita? Vreti lentilele cat mai subtiri?

Pe baza asteptarilor  si a prescriptiei actuale, proiectam un plan pentru a obtine cea mai buna vedere posibila. Aceasta implica alegerea materialului, a producatorului si a designului obiectivului cel mai potrivit pentru nevoile voastre.

Masuram distanta dintre pupile. Si pentru lentilele progresive, inaltimea segmentului focal (unde vederea de citire se va schimba cu vederea la distanta). Precizia acestor masuratori este imperativa pentru a crea o vedere optima, precum si pentru a crea o baza pentru masurarea dimensiunilor cadrelor voastre.

Dupa ce ati stabilit nevoile si dorintele, toate informatiile voastre sunt pastrate in dosar. Pe masura ce va cunoasteti mai bine cu oftalmologul de fiecare data cand cumparati ochelari de la el, procesul devine mai usor si ochelarii se imbunatatesc doar pentru ca personalul se straduieste sa va imbunatateasca experienta.

Scopul medicului este de a va ajuta sa alegeti o rama care mentine sau creeaza un efect echilibrat asupra aspectului vostru. Va ajutam sa va asigurati ca ramele nu va strang capul, nu cad de pe nas, nu va ating obrajii sau nu creaza alte efecte nedorite. De asemenea, luati in considerare distanta pupilara pentru a va pastra lentilele cat mai subtiri.

Daca spuneti o culoare, o forma, un design sau un nume de marca pe care il cautati, oftalmologul va fi capabili sa gaseasca mai multe rame din inventarul sau extins care satisfac dorintele dumneavoastra. Daca nu are ceea ce cautati in magazin, va face tot posibilul pentru a va ajuta sa gasiti ceea ce cautati.

Purtarea ochelarilor pe tot parcursul zilei poate fi inconfortabila daca ramele sunt prea grele. Exista o gama larga de cadre ultra-usoare din titan, care sunt aproape fara greutate, precum si cadre complete care sunt fabricate din titan ultra-usor si ultra-subtire. De asemenea, puteti sa alegeti o dimensiune si o forma a ramelor pentru a  avea lentilele  cat mai subtiri si mai usoare.

Daca sunteti in cautarea unor rame de inalta calitate, spuneti vanzatorului si el va va indruma catre cele mai inalte calitati disponibile, realizate cu materiale durabile de lux si adesea realizate manual sau finisate manual in Japonia, Italia sau Franta. Aceste rame sunt garantate pentru a va satisface asteptarile in ceea ce priveste aspectul, confortul si longevitatea.

O serie de rame sunt realizate cu balamale flexibile si materiale flexibile pentru durabilitate si confort sporit. Dimpotriva, avem o multime de cadre stabile pentru aceia dintre dvs. ale caror retete necesita aceasta calitate a ramelor.