Oftalmolog Timisoara

Cabinet Medical Oftalmologie Dr. Petrea Claudia

Oftalmolog Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Timisoara: Cabinet Medical Oftalmologie Dr. Petrea Claudia.

cabinet oftalmologie timisoara

Program
Luni-Vineri: 12:00 - 18:00

Despre Noi

oftalmologie timisoara

Cabinetul de oftalmologie Dr. Claudia Petrea este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar cu ajutorul aparatului Retinomax 3D puteti beneficia de o masurare cu precizie a refractiei optice. De la consultatii si investigatii oftalmologice menite sa dezvaluie deficientele de vedere si afectiunile conexe (masurarea acuitatii vizuale cu si fara corectie, cu ajutorul dioptronului retinomax 3d, masurarea tensiunii intraoculare, examinarea structurilor oculare cu ajutorul biomicroscopului si examinarea retinei), pana la depistarea si monitorizarea glaucomului, retinopatiilor de anumite cauze, cataractei, miopiei si a altor afectiuni oftalmologice, aveti garantia ca sunteti pe maini bune. 

Serviciile noastre medicale precum si consultatii oftalmologice sunt decontate de catre CAS (Casa de Asigurari de Sanatate), atat pentru copii, cat si pentru adulti.

consultatii oftalmologice timisoaraOferim consultatii pentru copii de toate varstele privind depistarea viciilor de refractie si a anumitor patologii oculare. Acum, cu ajutorul tehnologiei Retinomax 3d, (autorefractometrul portabil) investigatia copilului este mult mai usoara, medicul avand libertatea de a se muta dupa miscarile copilului si de a efectua masurarea cu precizie datorita senzorilor paraleli care detecteaza inclinatia corpului micutului.

In cadrul clinicii noastre puteti gasi optica medicala dotata cu rame de ochelari de diferite modele, atat pentru adulti cat si pentru copii dar si ochelari de soare. Va punem a dispozitie montarea de lentile: progressive,progresive heliomate, bifocale, bifocale heliomate,tratamente cu antireflex si protectie pentru calculator.

Servicii oftalmologice

Consultatii si Investigatii oftalmologice

Oftalmologie Copii

Optica Medicala

Lentile De Contact
Daca in urma cu cativa ani, lentilele de contact erau doar un moft, nefiind foarte accesibile ca pret, astazi ele pot inlocui cu usurinta ochelarii de vedere pentru persoanele care ii considera inestetici iar rezultatul este acelasi. De altfel, tot mai multe persoane aleg o pereche de lentile de contact in detrimentul ochelarilor de vedere.
Deasemenea, puteti opta si pentru lentile de contact speciale pentru miopie dar si lentile de contact estetice,de diferite culori, care pot fi folosite pentru diferite ocazii.

Chirurgia Estetica A Pleoapei (Blefaroplastie)
Interventiile chirurgicale estetice asupra pleoapelor se realizeaza pentru a indeparta grasimea, muschii si pielea aflata in exces, de la nivelul pleoapei superioare si inferioare. Deasemenea, rezultatul acestei interventii amelioreaza aspectul de ochi obosit si umflat.

Remodelare corporala

Tratamente faciale

  • Botox Estetic
  • Botox Terapeutic
  • HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
  • Injectare Cu Acid Hialuronic
  • Liftingul Sprancenei
  • Terapia Sunekos Si Nutrakos
  • Tratament Cu Fire PDO
  • Venus Viva

Galerie foto