Oftalmolog Sighetu Marmatiei

Cabinet Oftalmologie Sighetu Marmatiei

Oftalmolog Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Sighetu Marmatiei: Cabinet Oftalmologie Sighetu Marmatiei.

Tehno Optimed srl este o firma cu o traditie de peste 20 de ani in Sighetu Marmatiei in domeniul opticii si tehnicii medicale. Va punem la dispozitie o gama variata de ochelari de vedere, de soare, accesorii precum lanturi de ochelari, tocuri, lavete, snururi, etc. Ochelarii pot fi eliberati in doar 10 minute dupa consult, in cazul in care avem lentilele necesare pe stoc. In cazul in care este nevoie de lentile speciale acestea se comanda iar in cel mai scurt timp incercam sa onoram comanda. 

Servicii

Oferim consulatii pentru retete de ochelari GRATUIT cu dioptron de ultima generatie.

Acesta este un refractometru computerizat modern cu memorie, care pe baza unor masuratori de biometrie oculara si pe baza principiului analizei imaginii grilei test proiectata pe retina cu grila insasi de catre receptorii fotosensibili, calculeaza valoarea refractiei oculare si o inregistreaza automat pe o cartela indicand si corectia optica teoretic.