Oftalmolog Seini

Clinica oftalmologica Vista Vision - Seini

Oftalmolog Seini reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Seini: Clinica oftalmologica Vista Vision - Seini.

Clinica de Oftalmologie - VISTA VISION - Baia Mare

Operatii de Cataracta si Glaucom
CHIRURGIE REFRACTIVA: Operatii laser pentru miopie, hipermetropie sau astigmatism
CHIRURGIE RETINIANA 

0262-707-589 / 0737-505-157

0800-884-782 (Apel gratuit din Romania)

Despre Noi

clinica oftalmologie baia mare

Deschisa in 2010, clinica de oftalmologie din Baia Mare ofera, la fel ca si clinicile din Deva, Timisoara si Arad, toate serviciile necesare diagnosticarii si tratarii afectiunilor oculare. Vista Vision este mai mult decat un centru medical, este o retea europeana de oftamologie ce isi are radacinile in Italia.

operatii cataracta baia mareVederea in ceata este principala manifestare a cataractei. Aceasta se instaleaza cu preponderenta dupa varsta de 50 de ani. Sensibilitatea la contrast scade si culorile par mai intunecate. In lipsa unei interventii chirurgicale, cataracta ajunge sa impiedice patrunderea luminii in ochi, ducand la pierderea completa a vederii. Singurul tratament valid si de solutionare este interventia prin microchirurgie a cataractei care poate fi practicat independent de gradul de opacizare a cristalinului si cand il impiedica pe pacient sa isi desfasoare activitătile normale cotidiene.

Cu ajutorul echipei de medici specialisti si aparatura de ultima generatie, Vista Vision iti ofera diagnostic si tratament complet si siguranta ca totul va fi bine. Vino la clinicile noastre din Timisoara, Arad, Deva sau Baia Mare si scapa de cataracta. Dupa interventia chirurgicala, probabilitatile de a obtine o imbunatatire a vederii sunt excelente (mai mari de 97%).

Cu ajutorul chirurgiei refractive prin metodele LASIK sau PRK, la Vista Vision esti tratat cu profesionalism, seriozitate si echipamente de ultima generatie, Echipa de medici specialisti ofera pacientilor cele mai bune solutii pentru remedierea astigmatismului, miopiei si a hipermetropiei. Interventia are o durata de 15 minute, este nedureroasa si nu necesita internare.

Scapa de ochelari la Vista Vision!