Oftalmolog Sebes

Cabinet Oftalmologie Sebes

Oftalmolog Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Sebes: Cabinet Oftalmologie Sebes.

Cabinet Oftalmologic sebesCabinetul de Oftalmologie Sebes va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala pentru toate varstele, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului nostru este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic.

Consultatia oftalmologica cuprinde un set complet de investigatii: refractometrie, consultatie optometrica, tensiune intraoculara, biomicroscopie de pol anterior si pol posterior.
Dupa caz, mai pot fi necesare: gonioscopia,examinarea campului vizual, tomografia in coerenta optica, ecografia sau biometria oculara. In functie de diagnostic, pacientul va fi orientat catre un tratament specific, catre optica medicala (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau catre operatie. Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

Servicii

  • Rame ochelari, lentile, accesorii
  • Consultatii si tratamente oftalmologice

Galerie foto