Oftalmolog Reghin

Cabinet Oftalmologic Reghin - Dr. Rus Maria

Oftalmolog Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Reghin: Cabinet Oftalmologic Reghin - Dr. Rus Maria.

cabinet oftalmologie reghin

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

Despre Noi

consultatii oftalmologice reghinCabinetul de oftalmologie Dr. Rus Maria va ofera consultatii si tratamente oftalmologice complete pentru copii si adulti. Cabinetul nostru este dotat cu aparatura moderna si performanta, care ne ajuta la stabilirea completa a diagnosticului bolilor oculare cum ar fi: glaucom, cataracta, miopie, strabism, boli ale nervului optic, etc

Scaderea vederii poate sa reprezinte fie nevoia de a purta ochelari, fie o boala a ochiului precum: cataracta, glaucom, inflamatii si infectii oculare, afectiuni ale fundului de ochi – degenerescente maculare sau, daca debuteaza acut si evolueaza rapid, putem vorbi chiar despre dezlipirea de retina sau de un accident vascular la nivelul retinei.

oftalmolog reghinExista o multitudine de simptome oculare, cele mai multe dintre ele semnificand afectiuni serioase oftalmologice. De aceea, recomandarea generala este sa va prezentati la oftalmolog la orice tip de simptom ocular, mai ales daca persista. Vederea incetosata sau neclara, in episoade scurte si repetate, poate fi semnul unei oboseli oculare marcate. Daca este permanenta, poate ascunde nevoia de ochelari sau chiar o afectiune – cataracta, cel mai frecvent.

Servicii

  • Consultatii oftalmologice pentru miopie, hipermetropie, strabism, glaucom, astigmatism la copii si adulti
  • Consultatii oftalmologice pentru fise auto, port arma, angajare
  • Prescriptie ochelari
  • Optica medicala: rame ochelari, ochelari de soare, lentile de contact
  • Autorefraktokeratometrie - masurarea dioptriilor si a razelor corneene;
  • Tonometrie - masurarea presiunii intraoculare;
  • Examinarea polului anterior - examinarea aspectului corneei, irisului etc;
  • Examinarea polului - examinarea nervului optic, a retinei etc.

 

Galerie foto