Oftalmolog Panciu

Ophtalmo Center - Cabinet de Oftalmologie - Dr. Andronic Patricia

Oftalmolog Panciu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Panciu: Ophtalmo Center - Cabinet de Oftalmologie - Dr. Andronic Patricia.

cabinet oftalmologie panciu

Despre Noi

 oftalmologie panciuLa cabinetul de oftalmologie Dr. Andronic Patricia beneficiati de consultatii si tratamente oftalmologice complete pentru copii si adulti. Cabinetul nostru este dotat cu aparatura moderna si performanta, care ne ajuta la stabilirea completa a diagnosticului bolilor oculare cum ar fi: glaucom, cataracta, miopie, strabism, boli ale nervului optic, etc

  Vederea este mijlocul cel mai important si pretios cu care percepem lumea inconjuratoare. Scaderea vederii poate sa reprezinte fie nevoia de a purta ochelari, fie o boala a ochiului precum: cataracta, glaucom, inflamatii si infectii oculare, afectiuni ale fundului de ochi – degenerescente maculare sau, daca debuteaza acut si evolueaza rapid, putem vorbi chiar despre dezlipirea de retina sau de un accident vascular la nivelul retinei.

  consultatii oftalmologice panciuUn mare dusman al ochilor pare sa fie varsta, cu cat adaugam ani cu atat ochii devin mai vulnerabili, avand nevoie de tot mai multa ingrijire. Odata cu varsta, elasticitatea si transparenta unor structuri oculare tind sa scada, la fel si functiile nervilor optitici si totodata creste considerabil riscul unor boli precum glaucom, cataracta, dar si hipermetropie (vedera buna la distante mari, dar foarte slaba la distante mici). Alte cauze ale afectiunilor oftalmologice: predispozitia genetica, fumatul, alcoolul, sedentarismul, colesterolul, bolile cardiace sau metabolice (diabetul), alte afectiuni cronice, nepurtarea ochelarilor de vedere si de soare etc.

  Credem ca pacientii nostrii au dreptul la produse de calitate. Pretuim mult vederea oamenilor, incercand sa oferim fiecaruia cea mai buna varianta pentru bugetul disponibil. Va asteptam sa ne vizitati si sa va convingeti de toate acestea.

  Cu experienta si profesionalism, personalul nostru prietenos va ofera servicii complete de ingrijire pentru ochii dumneavoastra.

Servicii oftalmologice

  • Consultatii si Tratamente Oftalmologice
  • Investigatii Oftalmologice
  • Optica Medicala: rame ochelari, lentile ochelari, ochelari de soare

Galerie foto