Oftalmolog Moinesti

Cabinet Oftalmologie Moinesti

Oftalmolog Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Moinesti: Cabinet Oftalmologie Moinesti.

 

 

Despre Noi

La noi beneficiati de consultatii si tratamente oftalmologice complete pentru copii si adulti. Cabinetul nostru este dotat cu aparatura moderna si performanta, care ne ajuta la stabilirea completa a diagnosticului bolilor oculare cum ar fi: glaucom, cataracta, miopie, strabism, boli ale nervului optic, etc. Va oferim si o  gama completa de produse de optica medicala: ochelari de vedere, ochelari de soare, rame ochelari, lentile fotocromatice, lentile progresive, ochelari de protectie, accesorii ochelarii etc.

 

Anumite afectiuni oculare, cum ar fi glaucomul dar si probleme de sanatate, precum accidentele vasculare cerebrale, pot duce la dezvoltarea unor unghiuri moarte care se simt in campul vizual. Astfel, pacientii se pot confrunta cu pete albe sau negre, asa-numitele unghiuri moarte. In astfel de situatii, creierul primeste semnale de avertizare si impulsioneaza ochiul care nu este afectat ca trebuie sa preia functiile ochiului bolnav. Vei observa ca daca iti apar pete negre in vedere pe o parte a ochiului, imediat ce clipesti de cateva ori aceasta problema dispare, ca urmare a “umplerii” acelei pete de catre ochiul sanatos.

Scaderea vederii poate sa reprezinte fie nevoia de a purta ochelari, fie o boala a ochiului precum: cataracta, glaucom, inflamatii si infectii oculare, afectiuni ale fundului de ochi – degenerescente maculare sau, daca debuteaza acut si evolueaza rapid, putem vorbi chiar despre dezlipirea de retina sau de un accident vascular la nivelul retinei.

Servicii

  • Consultatii oftalmologice pentru miopie, hipermetropie, strabism, glaucom, astigmatism la copii si adulti
  • Consultatii oftalmologice pentru fise auto, port arma, angajare
  • Prescriptie ochelari
  • Ecografie, tomografie ochi
  • Evaluarea corneei
  • ORL
  • Optica medicala: rame ochelari, ochelari devedere, ochelari de soare, lentile de contact
  • Consultatii Optometrice gratuite