Oftalmolog Ineu

Cabinet oftalmologie Ineu

Oftalmolog Ineu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Ineu: Cabinet oftalmologie Ineu.

Medical Opti-Lux S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Ineu, judetul Arad.

Oferim toata gama de interventii chirurgicale si proceduri terapeutice se efectueaza in centrul medical Laser System din Arad, str. Andrei Saguna Nr. 14

Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de optica medicala si oftalmologie - tratamente oftalmologice, consultatii, interventii chirurgicale, ochelari, rame, lentile, lentile de contact, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Medical Opti-lux S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Consultaţii computerizate

Determinăm pe baza examenului computerizat și a testului subiectiv, acuitatea vizuală, și stabilim împreună ce lentile vom folosi pentru ca noul ochelar să vă satisfacă pe deplin nevoile pentru vederea de aproape, intermediar și distanță.

Oftalmologie

La fel ca în orice alt domeniu al medicinei, un tratament adecvat începe cu un diagnostic corect. În clinicile de oftalmologie Medical OptiLux, prin intermediul aparaturii de ultimă generaţie cu care este dotata clinica noastra, putem efectua următoarele tipuri de diagnosticări:

Chirurgie Refractivă

Chirurgia refractiva defineste metodele chirurgicale prin care sunt corectate deficiente de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Cu ajutorul chirurgiei refractive este eliminata dependenta pacientului (care sufera de miopie, hipermetropie sau astigmatism) de ochelari sau lentile de contact.

Chirurgie Refractivă cu implant de cristalin

Operatia de cataracta - Diferenta se vede clar Indepartarea cataractei Singura modalitate de a trata cataracta este de a indeparta chirurgical cristalinul natural opacifiat si de a-l inlocui cu un cristalin nou, artificial, pentru a va reda vederea.

Chirurgia Cataractei

Prezentarea modului in care vedem Corneea Ochii nostrii functioneaza exact ca o camera de luat vederi. Cand privim catre un obiect, razele de lumina se reflecta in acel obiect si patrund in ochi prin cornee. Cristalinul Cristalinul situat in spatele corneei, focalizeaza razele de lumina.

Chirurgia Glaucomului

Prezentare interventie Operatia de glaucom e indicata, in principiu, cand tratamentul medicamentos nu mai e suficient, astfel incat tensiunea oculara ramane crescuta sau creste si mai mult, in ciuda unui tratament adecvat bine efectuat.

Chirurgie estetica si reconstructiva oftalmo-palpebrala

Prezentare Chirurgia oculoplastica sau oculoplastia este o supraspecializare a chirurgiei oftalmologice, la granita între aceasta si chirurgia plastica. Un chirurg oculoplastician trebuie sa fie un chirurg care la început s-a format ca oftalmolog.

Optică Medicală

Prezentarea modului in care vedem Corneea Ochii nostrii functioneaza exact ca o camera de luat vederi. Cand privim catre un obiect, razele de lumina se reflecta in acel obiect si patrund in ochi prin cornee. Cristalinul Cristalinul situat in spatele corneei, focalizeaza razele de lumina. Retina Retina transforma razele ...