Oftalmolog Iasi

Cabinet Medical de Oftalmologie - Dr. Bredetean Mariana

Oftalmolog Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Iasi: Cabinet Medical de Oftalmologie - Dr. Bredetean Mariana.

  Cabinetul oftalmologic optica medicala Dr. Bedetean Mariana se doreste a fi mai aproape de pacienti, incercand sa va puna la dispozitie totul pentru sanatatea ochilor dumneavoastra, oferind servicii medicale in contract cu CAS Iasi si in sistem privat. Pentru ca vederea este bunul nostru de pret, intelegem sa venim in sprijinul dumneavoastra, cu stiinta noastra, cu aparatura de ultima generatie, cu experienta clinica si chirurgicala indelungata si nu in ultimul rand cu dorinta de a va oferi un loc unde veti fi siguri de calitatea serviciilor primite. Punem accent pe calitate si oferim seriozitate si promtitudine la solicitarile fiecaruia, pentru ca impreuna sa avem aceleasi tel: sanatatea ochilor si o vedere perfecta.
  Consultatiile se acorda atat adultilor cat si copiilor (0-14 ani). Se ofera consultatii pentru angajari, port-arma, controale periodice, fise auto.
  Cele mai frecvente defecte de vedere sunt miopia, respectiv hipermetropia. Miopii nu pot vedea clar obiectele situate la distanta, in timp ce hipermetropii formeaza o imagine neclara despre obiectele apropiate. Aceste defecte sunt aproape fara exceptie consecinta modificarii formei globului ocular. Pentru o vedere perfecta, globul ocular trebuie sa fie sferic. Globul ocular al miopilor este insa alungit pe plan orizontal, iar cel al hipermetropilor, scurtat. Cu ochelari sau lentile de contact, ambele defecte de vedere pot fi corectate. Mai nou, cercetatorii incearca sa corecteze miopia prin aplatizarea corneei. Aceasta interventie, numita “keratotomie radicala” consta din efectuarea unor incizii in forma unor spite de roata. Imediat ce aceste incizii se vindeca, corneea va fi mai plata.   Operatia se poate efectua si cu laser. Datele despre gravitatea miopiei sunt introduse intr-un calculator, care va calcula cantitatea de cornee care trebuie excizata pentru a remedia miopia.
  Clipitul este un act reflex involuntar, dar care poate si facut si la comanda daca ne dorim. De asemenea, clipitul este foarte important pentru ca ajuta la indepartarea microorganismuelor de pe suprafata ochiului prin formarea filmului lacrimal. Aceste lacrimi au proprietati antibacteriene dar si de hranire cu oxigen a ochilor.
  AnumIte afectiuni oculare, cum ar fi glaucomul dar si probleme de sanatate, precum accidentele vasculare cerebrale, pot duce la dezvoltarea unor unghiuri moarte care se simt in campul vizual,. Astfel, pacientii se pot confrunta cu pete albe sau negre, asa-numitele unghiuri moarte. In astfel de situatii, creierul primeste semnale de avertizare si impulsioneaza ochiul care nu este afectat ca trebuie sa preia functiile ochiului bolnav. Vei observa ca daca iti apar pete negre in vedere pe o parte a ochiului, imediat ce clipesti de cateva ori aceasta problema dispare, ca urmare a “umplerii” acelei pete de catre ochiul sanatos.

Servicii

 • Examen Fund de ochi
 • Autorefractometrie
 • Pol anterior
 • Presiune intraoculara
 • Acuitate vizuala
 • Simt cromatic
 • Cromatoscop
 • Exoftalmometrie
 • Lentile de contact
 • Sensibilitate la contrast
 • Vedere binoculara
 • Consultatii specialitate

Galerie foto