Oftalmolog Giurgiu

Oftalmolog Giurgiu - CRISTAL OPTICS CONSULT SRL

Oftalmolog Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Giurgiu: Oftalmolog Giurgiu - CRISTAL OPTICS CONSULT SRL.

optica-medicala-giurgiu

Despre Noi

Cabinetul oftalmologic CRISTAL OPTICS CONSULT va ofera o gama completa de ochelari si optica medicala, ochelari de vedere, ochelari de soare, rame ochelari, lentile fotocromatice, lentile progresive, ochelari de protectie, accesorii ochelari, lentile de contact, precum si consultatie pentru stabilirea dioptriilor si reparatii ochelari.

oftalmolog-giurgiu

O consultatie oftalmologica este o examinare a ochilor efectuata de un oftalmolog (un medic specializat in probleme ale ochilor). Scopul acestei consultatii este de a evalua starea de sanatate a ochilor si a vederii dvs., precum si de a identifica orice probleme sau afectiuni care ar putea avea nevoie de tratament.

In timpul unei consultatii oftalmologice, oftalmologul va examina atat partea exterioara a ochilor (cum ar fi pleoapele, genele si pielea din jurul ochilor), cat si partea interioara a ochilor (cum ar fi corneea, irisul, lentilele si retinele). De asemenea, va va face teste de vedere pentru a determina acuitatea vizuala si poate folosi diverse instrumente pentru a examina mai detaliat structurile oculare.

In functie de diagnostic, pacientul va fi orientat catre un tratament specific, catre optica medicala (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau catre operatie. Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

Daca aveti probleme de vedere sau daca aveti simptome care va fac sa va ingrijorati cu privire la sanatatea ochilor, ar trebui sa va programati o consultatie oftalmologica cat mai curand posibil. Un oftalmolog poate ajuta la identificarea cauzelor problemei dvs. de vedere si la stabilirea unui plan de tratament adecvat pentru a va ajuta sa va imbunatatiti vederea si sa va pastrati ochii sanatosi.

Servicii

Printre serviciile pe care vi le oferim la Cristal Optics putem enumera: masurarea viciilor de refractie si stabilirea dioptriilor, adaptarea lentilelor de contact, depistarea precoce a cataractei, monitorizarea tensiunii intraoculare precum si consilierea fiecarui pacient in alegerea ramei de ochelari care sa i se potriveasca perfect.

 • Adaptare lentile de contact
 • Stabilirea dioptriilor
 • Testarea vederii la aproape
 • Montaj computerizat
 • Reparatii ochelari
  • Rame ochelari
  • Lentile de contact
  • Ochelari de soare

Oferte speciale

Ai nevoie si de ochelari de apropiere si de distanta? Nu va mai fi nevoie sa investesti in 2 perechi de ochelari de vedere daca alegi lentilele progresive.

Vederea ta va fi imbunatatita, iar in luna decembrie beneficiezi de 20% reducere.

Grabeste-te pentru ca mai sunt cateva zile disponibile.

oferta-ochelari-giurgiu

Galerie foto