Oftalmolog Focsani

Cabinet de Oftalmologie Dr. Andronic Patricia in cadrul Clinicii Materna

Oftalmolog Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Focsani: Cabinet de Oftalmologie Dr. Andronic Patricia in cadrul Clinicii Materna.

cabinet oftalmologie focsani

Despre Noi

 oftalmologie focsaniCabinetul OPHTALMO CENTER s-a nascut din dorinta de a oferi consultatii oftalmologice la un nivel ridicat de profesionalism si in deplin respect fata de pacient. Dotarea tehnica si pregatirea profesionala ne ajuta sa abordam patologii specifice tuturor categoriilor de varsta. 

  Vederea este mijlocul cel mai important si pretios cu care percepem lumea inconjuratoare. Cabinetul nostru va sta la dispozitie cu examinare competenta, completa in oftalmologia moderna care au ajutat nenumarati ochi sa vada mult mai bine.

  consultatii oftalmologice focsaniUn mare dusman al ochilor pare sa fie varsta, cu cat adaugam ani cu atat ochii devin mai vulnerabili, avand nevoie de tot mai multa ingrijire. Odata cu varsta, elasticitatea si transparenta unor structuri oculare tind sa scada, la fel si functiile nervilor optitici si totodata creste considerabil riscul unor boli precum glaucom, cataracta, dar si hipermetropie (vedera buna la distante mari, dar foarte slaba la distante mici). Alte cauze ale afectiunilor oftalmologice: predispozitia genetica, fumatul, alcoolul, sedentarismul, colesterolul, bolile cardiace sau metabolice (diabetul), alte afectiuni cronice, nepurtarea ochelarilor de vedere si de soare etc.

  Credem ca pacientii nostrii au dreptul la produse de calitate. Pretuim mult vederea oamenilor, incercand sa oferim fiecaruia cea mai buna varianta pentru bugetul disponibil. Va asteptam sa ne vizitati si sa va convingeti de toate acestea.

  Cu experienta si profesionalism, personalul nostru prietenos va ofera servicii complete de ingrijire pentru ochii dumneavoastra.

Servicii medicale

  • Consultatii si Tratamente Oftalmologice
  • Investigatii Oftalmologice
  • Optica Medicala: rame ochelari, lentile ochelari, ochelari de soare

Galerie foto