Oftalmolog Filipestii de Padure

Simply Optic - Cabinet Oftalmologie Optica Medicala Filipestii de Padure

Oftalmolog Filipestii de Padure reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Filipestii de Padure: Simply Optic - Cabinet Oftalmologie Optica Medicala Filipestii de Padure.

Simply Optic
Optica Medicala | Consultatii oftalmologice complete
0758.299.557 / 0723.522.989

Despre Noi

Cabinetul de Oftalmologie Simply Optic va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete pentru afectiuni oftalmologice precum: cataracta, glaucom, strabism, ambliopie, miopie, nistagmus, boli ale nervului optic etc.

Cabinetul de Oftalmologie Simply Optic va ofera o gama completa de produse de optica medicala: ochelari de vedere, ochelari de soare, rame ochelari, lentile fotocromatice, lentile progresive, ochelari de protectie, accesorii ochelarii etc

cabinet oftalmologie moreni, consultatii oftalmologice moreni

Scopul activitatii cabinetului nostru este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic.

consultatii oftalmologice moreniConsultatia de baza presupune determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, evaluarea presiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, prescriptii ochelari, prescriptii lentile de contact, estetice si terapeutice. Prescriptia ochelarilor - este ansamblul operatiunilor ce conduc la stabilirea retetei pentru ochelarii de vedere sau lentilele de contact oftalmice in vederea corectarii viciilor de refractie sferice: miopie, hipermetropie sau asferice: astigmatism.

Va asteptam in fiecare saptamana la consultatii oftalmologice, consultatii computerizate (stabilire de dioptrii) in fiecare zi.

Servicii oftalmologice

Consultatii oftalmologice complete cu medic specialist oftalmolog de la Spitalul Universitar Bucuresti

  • camp vizual
  • determinari dioptrii
  • examen fund de ochi
  • examen biomicroscopic al polului anterior si posterior
  • masurarea tensiunii intraoculare
  • tensiune oculara
  • auto-refracto-keratometrie computerizata

 Program


Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

Galerie foto