Oftalmolog Constanta

Cabinet Oftalmologie Constanta

Oftalmolog Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Constanta: Cabinet Oftalmologie Constanta.

  Clinica de Oftalmologie Mrini Eye inseamna servicii medicale la standarde europene, investigatii oftalmologice de ultima ora, tratamente inovative, interventii chirurgicale realizate de medici cu experienta si aparatura performanta. Primul spital privat de oftalmologie din Sud-Estul Romaniei  si unul dintre cele mai moderne din tara, si-a deschis portile in noiembrie 2013. Spitalul  isi desfasora activitatea pe o suprafata de 1000 mp si dispune de mai multe departamente: ambulatoriu adulti, ambulatoriu copii, chirurgie, glaucom, ochi diabetic si  recuperare vizuala. 

  Practic, pacientul are la dispozitie mai multe cabinete medicale pentru consultatii, cabinete unde se fac investigatii, sali pre si post operatorii, dar si o sala de operatii complet dotata. Asta inseamna ca pacientul are parte de un pachet complet care incepe cu stabilirea diagnosticului, apoi, tot la Mrini Eye Hospital, poate urma tratamentul recomandat de medic.

  Bine de stiut este si faptul ca spitalul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca pe baza unei trimiteri de la medicul de familie va putem oferi investigatii si retete gratuite sau compensate. De asemenea, va dam posibilitatea de a beneficia de un sistem de plata in rate.

  Mrini Eye Hospital Constanta nu este doar un simplu spital de oftalmologie! Este un centru medical in care oamenii sunt pe primul loc si asta pentru ca noi avem certitudinea ca vederea nu este o optiune, ci o necesitate.

DEPARTAMENTE

DEPARTAMENTUL AMBULATOR PENTRU ADULTI 

  Mrini Eye Hospital dispune de un department ambulator modern pentru adulti. Veti gasi cabinete medicale dotate cu aparatura de ultima generatie si specialisti pregatiti sa va ofere cele mai bune solutii la problemele dumnevoastra din sfera oftalmologica. O parte dintre aparatele si dispozitivele medicale folosite in cadrul Mrini Eye Hospital  sunt unice in Dobrogea si chiar in tara, lucru care permite stabilirea unor diagnostice precise si solutii de tratament performante pentru majoritatea afectiunilor ochiului.

DEPARTAMENTUL AMBULATOR PENTRU COPII

  Singurul departament de oftalmologie pediatrica din Dobrogea a fost infiintat la Constanta, in cadrul Mrini Eye Hospital si suntem mandri sa va spunem asta. In cadrul acestei sectii de profil lucreaza o echipa medicala talentata si bine instruita. Consultatiile si tratamentele sunt realizate cu ajutorul unor echipamente medicale speciale. Pentru screening-ul ocular al copiilor mici se foloseste un aparat non-contact, astfel incat consultatia sa fie confortabila atat pentru copii, cat si pentru parinti si medici. 

DEPARTAMENTUL DE CHIRURGIE

  Mrini Eye Hospital Constanta are cea mai moderna sectie de chirurgie oftalmologica din Dobrogea. In cadrul acestui departament sunt realizate cu succes interventii chirurgicale de maxima importanta: operatie de reducere a dioptriilor, operatie de  cataracta, operatie de glaucom, operatie pentru strabism, operatii de oculo-plastie, etc. Departamentul de chirurgie este format dintr-o zona preoperatorie, in care pacientii sunt pregatiti pentru interventie, sala de operatie, zona postoperatorie cu saloane, unde pacientii primesc ingrijiri dupa operatie si salonul de Anestezie si Terapie Intensiva. In cadrul departamentului de chirurgie lucreaza si un medic anestezist care ii supravegheaza pe  pacienti pe toata durata interventiei. Sala de operatii este una moderna, dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si sisteme performante de igienizare si sterilizare.

DEPARTAMENTUL PENTRU PACIENTII CU GLAUCOM

  Glaucomul este a doua cauză de orbire la nivel mondial după cataractă. Aceasta afectiune necesită tratament individualizat şi controale pentru tot restul vietii. Si tocmai pentru ca am inteles nevoile pacientilor ce se confrunta cu aceasta boala, in cadrul Mrini Eye Hospital am infiintat un departament specializat pentru Glaucom. Dispunem de aparatura medicala completa necesara depistarii precoce a glaucomului. In plus, periodic, in cadrul departamentului sunt organizate campanii de informare si prevenire a Glaucomului, la care pot lua parte gratuit toti cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceasta afectiune.

DEPARTAMENTUL "OCHI DIABETIC"

  Diabetul provoaca la nivelul ochilor leziuni ce pot duce la slabirea vederii si chiar la orbire. Retinopatia diabetic este una dintre cele mai severe afectiuni ce pot aparea in cazul acestor pacienti. Tocmai de aceea Departamentul “Ochi diabetic” din cadrul Mrini Eye Hospital se dedica evaluarii, monitorizarii si tratarii eficiente a pacientilor cu afectiuni de vedere aparute ca efect secundar al diabetului. Aparatura moderna si tehnicile de tratament folosite permit echipei medicale o mai buna gestionare a acestor afectiuni ceea ce duce la cresterea sanselor de stopare a evolutiei bolii.

DEPARTAMENTUL DE RECUPERARE VIZUALA (ORTOPTICA)

  Departamentul de ortoptica (recuperare vizuala) de care dispune Mrini Eye Hospital se adreseaza copiilor si tinerilor care sufera de “ochi lenes” (ambliopie) si anumite forme de strabism. In cadrul acestui departament se realizeaza stimularea digitala vizuala pentru recuperarea vederii.

Servicii

 

CONSULTATII SI INVESTIGATII OFTALMOLOGICE
1. Consultatie completa Oftalmologie (examen digital biomicroscopic al polului anterior, tensiunea intraoculara, examen fund de ochi digital 200 grade – tehnologie laser -, keratometrie – refractometrie automata ( prescriptie de ochelari ))
2. Control dupa medicatie ( max. 2 saptamani – 2 vizite )
3. Test Schirmer – masurarea cantitate lacrimi
4. Camp vizual computerizat
5. Gonioscopie
6. Tensiune intraoculara
7. Pachimetrie computerizata
8. Fund de ochi – clasic cu picaturi 10 grade
9. Fund de ochi – panoramic 200 grade fara picaturi + autofluorescenta + captare foto
10. Biomicroscopie
11. Exoftalmometrie
12. Ecografie oculara
13. Biometrie (calcul implant cristalin digital + ultrasunet)
14. Microscopie speculara ( numaratoare de celule endoteliale)
15. Consult complet Chirurgie Refractiva
16. Angiofluorografie
17. Consultatie copii sub sedare
18. Examen optic Digital (vedere binoculara – stereoscopie, fuziune, test strabism, ambliopie, testul simtului cromatic)
19. Consultatie oftalmologica de urgenta
20. Pachet consultatie glaucom (tomografie nerv optic, gonioscopie, camp vizual Humphrey static + dinamic, pahimetrie + tonometrie)
21. Pachet investigatie retina/vitros (tomografie retina +/- ecografie oculara, +/- camp vizual, fund de ochi indirect +/- imagine de pol posterior)
22. Pachet cataracta (biometrie + microscopie speculara + ecografie oculara)

Tomografii
1. Tomografie de nerv optic Screening si Monitorizare
2. Tomografie de nerv optic (pacienti cronici inscrisi la clinica )
3. Tomografie de retina
4. Tomografie de retina (pacienti cronici inscrisi la clinica )
5. Tomografie de pol anterior (calcul unghi iridocornean)
6. Topografie corneana

Operatii
Terapii
1. Injectie Subconjuctivala
2. Injectie Peribulbara
3. Injectie Retrobulbara
4. Spalatura Oftalmologica
5. Extractie corp strain (cornean sau conjunctival) + Tratament
6. Aplicare Lentila de Contact Terapeutica
7. Dezobstructie cai lacrimale
9. Fixare dop silicon
Tratamente cu Laser
10. Terapie Blephasteam pentru blefarita
11. Terapie Laser Argon – fotocoagulare, retinopatie diabetica
12. Terapie Laser YAG pentru cataracta secundara
13. Terapie Laser YAG iridotomie
14. Perfuzie in functie de medicatie + monitorizare
15. Cross-linking cornean pentru Keratoconus
16. Cross-linking cornean + aplicare inele intracorneene
Tratamente Chirurgicale
1. Operatie Cataracta Implant Monofocal
2. Operatie Cataracta IMPLANT Multifocal
3. Operatie de Glaucom – Trabeculectomie
4. Operatie de Glaucom – SHUNT
5. Dezlipire de retina, Ab Internum
6. Reinterventie Dezlipire de Retina
7. Reinterventie pentru Extruzia uleiului
8. Peeling membrana epiretiniana
9. Retinopatie diabetica proliferativa cu dezlipire de retina tractionala
10. Operatie reducere de dioptrii cu LASER EXCIMER – PRK
11. Operatie reducere de dioptrii cu LASER EXCIMER – LASIK
12. Operatie reducere de dioptrii Femto-LASIK
12. Sutura plaga corneana
13. Spalare Hifema
14. Retropozitionare IOL
15. Chist Conjunctival
16. Pterigion
17. Ectropion
18. Entropion
19. Chalazion
20. Blefarochalasis
21. Xanthelasma
22. Tumori Palpebrale
23. Operatie Strabism
24. Injectie intravitreana cu Avastin sau Triamcinolon
25. Transplant de cornee