Oftalmolog Chiajna

Cabinet Oftalmologie Chiajna

Oftalmolog Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Chiajna: Cabinet Oftalmologie Chiajna.

Cabinet Oftalmologic chiajnaCabinetul de Oftalmologie Chiajna va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala pentru toate varstele, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului nostru este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic.

Consultatia oftalmologica presupune determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, evaluarea presiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, prescriptii ochelari, prescriptii lentile de contact, estetice si terapeutice. Prescriptia ochelarilor - este ansamblul operatiunilor ce conduc la stabilirea retetei pentru ochelarii de vedere sau lentilele de contact oftalmice in vederea corectarii viciilor de refractie sferice: miopie, hipermetropie sau asferice: astigmatism.

 

Servicii

  • consultatii oftalmologice, precum masurarea tensiunii oculare, gonoscopie, retinoscopie, camp vizual computerizat
  • prescriptii ochelari si ochelari de calitate la cele mai mici preturi.

Galerie foto