Oftalmolog Campulung

Cabinet Oftalmologie Campulung

Oftalmolog Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Campulung: Cabinet Oftalmologie Campulung.

Optica Medicala OPTICOMED CENTER 2005
DR. FRIGURA MELANIA

 Cabinet Oftalmologic Campulung ArgesOPTICOMED CENTER 2005 ofera o gama completa de produse de optica medicala: pachete ochelari de vedere, ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact cu dioptrii si lentile de contact cosmetice, accesorii optice. Pe langa executii complete de ochelari de vedere, oferim servicii de optometrie (stabilirea dioptriilor) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari si a lentilelor potrivite. Consultatiile se acorda atat adultilor cat si copiilor (0-14 ani). Se ofera consultatii pentru angajari, port-arma, controale periodice, fise auto.

  Cele mai frecvente defecte de vedere sunt miopia, respectiv hipermetropia. Miopii nu pot vedea clar obiectele situate la distanta, in timp ce hipermetropii formeaza o imagine neclara despre obiectele apropiate. Aceste defecte sunt aproape fara exceptie consecinta modificarii formei globului ocular. Pentru o vedere perfecta, globul ocular trebuie sa fie sferic. Globul ocular al miopilor este insa alungit pe plan orizontal, iar cel al hipermetropilor, scurtat. Cu ochelari sau lentile de contact, ambele defecte de vedere pot fi corectate. Mai nou, cercetatorii incearca sa corecteze miopia prin aplatizarea corneei. Aceasta interventie, numita “keratotomie radicala” consta din efectuarea unor incizii in forma unor spite de roata. Imediat ce aceste incizii se vindeca, corneea va fi mai plata.   Operatia se poate efectua si cu laser. Datele despre gravitatea miopiei sunt introduse intr-un calculator, care va calcula cantitatea de cornee care trebuie excizata pentru a remedia miopia.

Scopul activitatii cabinetului este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.

Servicii

Servicii complete de optica medicala

Pe langa executii complete de ochelari, in la OPTICOMED CENTER 2005 oferim servicii de optometrie (stabilire dioptrii) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor si a lentilelor potrivite.

  • consultatii oftalmologice computerizate pentru adulti si copii
  • prescriere ochelari
  • testare si prescriere lentile de contact
  • examen de fund de ochi
  • masurarea tensiunii intraoculare cu tonometrul non-contact
  • examinare si tratament urgente
  • examinare fise auto
  • avize pentru comisia de expertiza

Consultanta

Specialistii nostri in vanzari sunt la dispozitia dumneavoastra si va ofera consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere si a lentilelor potrivite.
De asemenea, va pot face recomandari pentru alegerea ochelarilor de soare potriviti nevoilor si fizionomiei dumneavoastra.

Determinari de dioptrii

Primul pas in alegerea ochelarilor il constituie o prescriptie corecta. In cadrul consultatiilor pe care le ofera, OPTICOMED foloseste aparatura de ultima generatie in vederea stabilirii exacte a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare. Pentru a afla programul de consultatii optometrice ne puteti contacta telefonic.

Montaj

Opticienii nostri pot monta orice tip de lentila pe orice suport-rama. Montarea ochelarilor se face in cadrul atelierelor noastre. Aparatura moderna si experienta opticienilor nostri permit executarea oricarui tip de montaj cu exactitate si rapiditate.

Galerie foto