Oftalmolog Campulung

Optica Medicala OPTICOMED CENTER 2005

Oftalmolog Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Campulung: Optica Medicala OPTICOMED CENTER 2005.

Produse si servicii de calitate pentru ingrijirea vederii 

OPTICOMED CENTER 2005 ofera o gama completa de produse de optica medicala: pachete ochelari de vedere, ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact cu dioptrii si lentile de contact cosmetice, accesorii optice. Pe langa executii complete de ochelari de vedere, oferim servicii de optometrie (stabilirea dioptriilor) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari si a lentilelor potrivite.

Servicii

Servicii complete de optica medicala

Pe langa executii complete de ochelari, in la OPTICOMED CENTER 2005 oferim servicii de optometrie (stabilire dioptrii) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor si a lentilelor potrivite.

Consultanta

Specialistii nostri in vanzari sunt la dispozitia dumneavoastra si va ofera consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere si a lentilelor potrivite.
De asemenea, va pot face recomandari pentru alegerea ochelarilor de soare potriviti nevoilor si fizionomiei dumneavoastra.

Determinari de dioptrii

Primul pas in alegerea ochelarilor il constituie o prescriptie corecta. In cadrul consultatiilor pe care le ofera, OPTICOMED foloseste aparatura de ultima generatie in vederea stabilirii exacte a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare. Pentru a afla programul de consultatii optometrice ne puteti contacta telefonic.

Montaj

Opticienii nostri pot monta orice tip de lentila pe orice suport-rama. Montarea ochelarilor se face in cadrul atelierelor noastre. Aparatura moderna si experienta opticienilor nostri permit executarea oricarui tip de montaj cu exactitate si rapiditate.

Galerie foto