Oftalmolog Bucuresti-Sector 2

Cabinet Oftalmologie Sector 2

Oftalmolog Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Bucuresti-Sector 2: Cabinet Oftalmologie Sector 2.

Din experienta noastra oamenii devin impacientati nu datorita lucrurilor care nu merg bine, ci datorita temerilor ca nu vor fi ajutati.

Daca sunteti la inceput de drum intr-ale ochelarilor, cele mai mici dificultati pot parea defecte si pot fi cauza nemultumirii dvs., asa ca indiferent care este problema cu ochelarii dvs. va asteptam cu placere, si va asiguram de disponibilitatea noastra de a ne folosi de toate mijloacele pentru a va ajuta, indiferent ca este vorba de un simplu reglaj in spatele urechilor care v-a facut sa credeti ca ochelarii dvs. au o problema si ca intotdeauna vor aluneca de pe nas, fie ca s-a rupt o pernita si dvs. credeti ca s-a stricat rama.

Asa ca la acest capitol veti gasi relatari ale experientelor noastre sau ale clientilor nostrii, si solutii la cele mai multe din dificultatile intampinate de dvs.

Servicii

Accesorii gratuite

La fiecare comanda completa de ochelari de vedere (rama+lentile) achizitionata, primiti gratuit un toc si o laveta pentru curatare.

Service-ul gratuit si Curatarea cu ultrasunete

Pentru fiecare rama de ochelari de vedere sau de soare achizitionata de la noi beneficiati gratuit de schimbarea pernitelor, a aparatorilor de dupa urechi, a surubelelor, iar daca ochelarii au oxidat de atata purtat sau sunt plini de vopsea de la zugraveala din weekend, va asiguram curatarea acestora cu ultrasunete.

Plata cu cardul bancar

Puteti achizitiona produsele noastre platindu-le cu cardul bancar, scutind astfel comisionul de retragere. De asemenea, daca achitati cu un Card Avantaj veti beneficia de posibilitatea platii in 3 rate.

Garantia

Ramele de ochelari si ochelarii de soare au 1 an garantie, lentilele pentru ochelari 2 ani, accesoriile 30 de zile, iar lentilele de contact si solutiile au termenele de valabilitate inscrise pe recipiente. Va rugam sa pastrati plicurile de comanda pentru a beneficia de garantie. In masura in care se poate (si depinzand de disponibilitatea stocului sau de fabricatie}, pe perioada in care ochelarii dvs. se afla in service va vom pune la dispozitie gratuit o pereche de ochelari de rezerva. Totodata ne angajam sa rezolvam orice defectiune sau reparatie in maximum 15 zile, respectandu-va pe deplin drepturile ca si consumator conform Legii nr. 449/2003 (r1)si OG 21/1992 (r2).

Principiul Satisfactiei 100%Este politica noastra in privinta calitatii serviciilor si produselor oferite si asumarea responsabilitatii asupra acestora in situatia in care acestea va nemultumesc din orice motiv, angajamentul nostru de a face tot posibilul ca dvs. sa fiti satisfacut atunci cand cumparati un produs de la noi, de a minimiza pierderile dvs. financiare cat mai mult posibil atunci cand produsele cumparate sunt mancate de catel, turtite de dosarul colegei sau de papucul bunicii, de a schimba rama aleasa daca ajungeti in cartier si baietasii nu va cred cool.