Oftalmolog Bucuresti-Sector 1

Cabinet Oftalmologie Sector 1 - Focus Optic

Oftalmolog Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Bucuresti-Sector 1: Cabinet Oftalmologie Sector 1 - Focus Optic.

Focus Optic
Consultatii Oftalmologice | Managementul Miopiei | Optica Medicala
0760.660.360

Program
Luni – Vineri: 11:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Despre Noi

oftalmologie sector1

Clinica Focus Optic este recunoscuta pentru calitatea serviciilor medicale si de optometrie. Specializarile noastre cuprind oftalmologie generala si pediatrica, managementul progresiei miopiei si al keratoconusului. Avem peste 18 ani de experienta si mai mult de 10000 de pacienti multumiti.

Clinica a fost infiintat de Dr. Daniela Goicea in anul 2001 din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate in domeniul oftalmologiei si opticii medicale. Pe parcursul timpului ne-am specializat in lentile de contact, atat pentru corectia vederii, cat si pentru reducerea progresiei miopiei si tratamentul keratoconusului. 

Deoarece este mai bine sa prevenim decat sa tratam, oferim un consult complet persoanelor de toate varstele, incepand cu copiii nou-nascuti.

Clientii nostri vor veni la consultatie intr-un mediu prietenos si vor pleca aratand mai bine, vazand mai bine si simtindu-se bine.

Diagnosticul precoce il stabilim pe baza masuratorilor cu aparatura complexa si de ultima generatie – OCT si tomograf cornean Pentacam AXL.

optica-medicala-sector-1

Servicii si Tarife

Consultatie oftalmologica completa
Pe langa corectia vederii (prescrierea de ochelari sau lentile de contact), care este cel mai des solicitata de pacient, consultatia include intotdeauna examinarea polului anterior si a polului posterior si masurarea tensiunii oculare, pentru detectarea precoce a eventualelor afectiuni oculare sau generale.

Consultatie oftalmologica copii
Primul consult oftalmologic este recomandat dupa varsta de 6 luni pentru toti copiii aparent sanatosi, dar in special pentru cei cu antecedente familiale (purtatori de ochelari, strabisme). Urmatorul consult se recomanda intre 3 si 5 ani. Totusi, daca parintii observa orice aspect anormal al ochilor copilului chiar imediat dupa nastere, este bine sa mearga imediat la medicul oftalmolog.

Defectele vederii pot trece usor neobservate la copii, ei neavand termen de comparatie pentru a se plange de vederea slaba. Netratarea disfunctiilor vederii poate duce la ambliopie, care dupa varsta de 8-9 ani nu mai poate fi corectata.

In cabinetele noastre beneficiaza de consult complet copiii de toate varstele.

Prescriere lentile de contact
Prescrierea corecta a lentilelor de contact, pe baza probelor, este esentiala pentru confortul si sanatatea ochilor. Pe langa alegerea lentilelor potrivite si prescrierea dioptriilor, noi facem examenul complet al ochiului pentru a exclude afectiunile care ar putea afecta portul lentilelor de contact sau chiar vederea.

Pentru probe dispunem de lentile de contact de la toti producatorii consacrati.

Reducerea progresiei miopiei
Miopia progreseaza cel mai rapid la copilul mic de 6-10 ani, dar poate creste chiar pana la 40 de ani, favorizata de lucrul prelungit la aproape. Acum exista metode de reducere a progresiei miopiei, care se adreseaza atat copilului cat si adultului. Lentilele de contact moi multifocale si ortokeratologice pot reduce progresia miopiei cu pana la 50%. Lentilele moi multifocale se aplica dimineata si pot fi purtate intreaga zi, iar lentilele ortokeratologice sunt purtate noaptea si asigura vedere clara toata ziua fara ochelari.

Keratoconus
Lentilele de contact pot determina o imbunatatire spectaculoasa a vederii chiar in cele mai avansate cazuri de keratoconus. Astazi, pe langa lentilele „clasice” corneene rigide gaz permeabile (RGP), sunt disponibile si lentile moi, hibride si lentile rigide sclerale si semisclerale, concepute special pentru imbunatatirea confortului pacientilor cu keratoconus.

Inainte de a apela la transplant cornean sau la alte interventii chirurgicale ireversibile, merita sa incercati corectia vederii cu lentile de contact!

Optica
In optica avem o selectie bogata de rame, dintre care o puteti alege pe cea potrivita. Lentilele sunt de la producatori consacrati si pot fi monofocale, de calculator, progresive sau regresive, cu tratament antireflex, fotocromatice sau cu blue-control pentru a reduce disconfortul lucrului prelungit la ecrane.

 

Tipuri consultație
Dr. Daniela Goicea
Dr. Alina Dumitru
Dr. Irina Ștefan
Consultație oftalmologică
250 RON
210 RON
210 RON
Control oftalmologic
200 RON
170 RON
170 RON
Prescriere lentile de contact moi (include Consultație oftalmologică)
320 RON
250 RON
250 RON
Consultatie initiala pentru miopie
500 RON
450 RON
450 RON
Control ortokeratologie cu măsurare ax
270 RON  230 RON  230 RON
Prescriere lentile de contact speciale (ORTOK, RGP, Hibdride, Sclerale)
500 RON
450 RON
450 RON
Probă lentile de contact moi (după Consultație oftalmologică)
200 RON
160 RON
160 RON
Tarif de urgenta
100 RON
 
 
Investigații

 

Topografie
100 RON
Topografie Pentacam
200 RON
Măsurare Ax
100 RON
Tomografie (OCT) pol anterior
100 RON
Tomografie (OCT) papila sau macula
220 RON
Tomografie (OCT) papila și macula
300 RON
Măsurarea tensiunii oculare
100 RON
Examen fund de ochi
120 RON
Gonioscopie
  90 RON
Câmp vizual
110 RON

Galerie foto