Oftalmolog Braila

Cabinet Oftalmologic Braila

Oftalmolog Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Oftalmolog Braila: Cabinet Oftalmologic Braila.

Infiintata in 2009, Clinica de Oftalmologie OFTASAN isi propune sa ofere servicii de calitate intr-un mediu profesional. 
Clinica de oftalmologie OFTASAN dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie, iar echipa de medici si asistente are o inalta pregatire profesionala. In cadrul clinicii se pot face consultatii si diagnostica pacienti incepand de la varsta de 1 luna. Clinica de Oftalmologie OFTASAN are in dotare un bloc operator in care se pot efectua interventii chirurgicale, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Blocul operator este dotat cu aparatura pentru interventiile chirurgicale atat pentru polul posterior (cataracta, glaucom s.a.) cat si pentru polul posterior (vitrectomie, gauri maculare s.a.).
In cadrul clinicii de oftalmologie OFTASAN, functioneaza optica medicala in care pacientii sunt consiliati in alegerea potrivita de lentile si rame. Cu o varietate mare de rame si lentile si cu plaja cat mai mare si accesibila de preturi, optica medicala vine in intampinarea nevoilor clientilor sai.
Fiind la inceput de drum si cu o echipa tanara, Clinica de Oftalmologie OFTASAN isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic prin participarea personalului medical la congrese si consfatuiri nationale si internationale.

Servicii

- consultatie oftalmologica completa adulti (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, autokeratorefractometrie, examen pol anterior, masurarea tensiunii intraoculare prin tonometrie Goldmann, examen pol posterior prin dilatarea pupilei)
- consultatie oftalmologica completa copii (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, determinarea dioptriilor cu aparat PLUSOPTIX, examen pol anterior, examen pol posterior prin dilatarea pupilei, examen cover test, determinare ductii, versii, vergente, determinarea prezentei vederii binoculare, determinarea vederii stereoscopice, masurarea deviatiei strabice cu ajutorul prismelor)
- gonioscopie
- pahimetrie corneeana
- perimetrie computerizata Humpherey
- angiofluorografie oculara
- fotografierea fundului de ochi
- fotocoagulare LASER pentru retinopatii proliferative, rupturi retiniene, tumori retiniene
- tomografie in coerenta optica
- biometrie 
- prescriere lentile de corectie aeriene si de contact